• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s silgranit puradur grey rock right, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 523935

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Grey Rock Right, Auto stopper, InFino

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur är en högkvalitativ diskbänk som är både funktionell och stilren. Med sin gråa färg i Puradur Grey Rock Right ger den en modern och elegant touch till ditt kök.

Design och mått

Blanco Zenar 5 S har en rektangulär form och en längd på 915 mm. Djupet är 510 mm vilket ger gott om plats för diskning och arbete i köket. Med en ho ger den tillräckligt med utrymme för att hantera även större köksredskap och kastruller.

Funktioner och egenskaper

En av de unika funktionerna hos denna diskbänk är auto stopper-systemet. Detta system gör det möjligt att öppna och stänga avloppsventilen med en enkel knapptryckning, vilket gör det bekvämt och hygieniskt.

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur kommer också med InFino-dräneringssystemet som ger en perfekt integration av diskho och diskbänksyta. Detta ger dig ett smidigt och sömlöst utseende samtidigt som det förbättrar funktionaliteten och gör det lättare att rengöra diskbänken.

Kvalitet och hållbarhet

Blanco Zenar 5 S är tillverkad av Silgranit Puradur, vilket är en unik blandning av granit och akryl. Detta material gör diskbänken extremt tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Det är också enkelt att rengöra och behåller sin färg och lyster under lång tid.

Med sin höga kvalitet och hållbarhet är Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur diskbänken ett utmärkt val för dig som vill ha en pålitlig och vacker diskbänk i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S Silgranit InFino (523935)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Längd
915.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: