• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur pearl grey vändbar, infino, droppgaller

PRODUKTKOD: 524847

5 893,00 kr

Spara 15%

5 009,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Pearl Grey Vändbar Diskbänk

Med Blanco Elon XL 6 S diskbänk kan du njuta av både stil och funktionalitet i ditt kök. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket ger den en elegant och modern look samtidigt som den är hållbar och tålig.

Färg och Mått

Blanco Elon XL 6 S diskbänk kommer i en vacker Pearl Grey färg, vilket passar perfekt för att ge ditt kök en sofistikerad touch. Diskbänkens längd är 780.0 mm och djupet är 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att utföra köksuppgifter smidigt och effektivt.

Montering och Typ

Denna diskbänk kan monteras genom infällnad eller underlimning, vilket gör den lämplig för olika typer av kök. Den är också vändbar, vilket innebär att du kan installera den med hoan åt vänster eller höger sida, beroende på dina preferenser och kökets layout.

Hål för blandare

Blanco Elon XL 6 S diskbänk är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare. Detta ger dig möjlighet att enkelt tappa vatten och använda diskbänken på ett bekvämt sätt.

Design och funktion

Med sin rektangulära form och stilrena design passar Blanco Elon XL 6 S diskbänk perfekt in i en modern köksmiljö. Den har också en droppgaller, vilket gör det enkelt att lämna disk eller färsk frukt att torka på bänken utan att oroa sig för vattenstänk eller smuts.

Låddjup och kapacitet

Blanco Elon XL 6 S diskbänk har ett låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och skölja stora köksredskap och tallrikar. Dessutom har den en ho, vilket gör det enklare att separera disk från matlagningsuppgifter.

Med Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Pearl Grey Vändbar Diskbänk får du en praktisk och stilfull lösning för ditt kök. Den kombinerar högkvalitativt material med smart design och funktionalitet, vilket ger dig en diskbänk som håller länge och samtidigt förhöjer estetiken i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (524847)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: