• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 5 s silgranit puradur coffee reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 515041

4 260,00 kr

Spara 15%

3 621,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Diskbänk - Kaffebrun, Reversibel Design och Auto Stopper

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Diskbänk i färgen kaffebrun är en elegant och praktiskt designad diskbänk som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial för överlägsen hållbarhet och är idealisk för användning i daglig matlagning och diskning.

Design och Egenskaper

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Diskbänk har en rektangulär form och är tillräckligt djup för att rymma stora grytor och pannor. Den har en singelho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera matpreparation och diskning. Diskbänken är också utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för vattentillförsel.

En av de bästa funktionerna med Blanco Metra 5 S Diskbänk är att den är vändbar. Detta innebär att du kan montera den med hoen på vänster eller höger sida, beroende på dina behov och kökets layout. Det ger dig flexibiliteten att anpassa diskbänkens placering efter dina preferenser.

En annan användbar funktion hos Blanco Metra 5 S Diskbänk är auto stopper. Detta är en praktisk lösning som gör det lättare att skapa en tät försegling för att fylla diskhon med vatten eller vattna växter. När du trycker ner proppen i auto stopper-läget, stannar vattnet och du behöver inte hålla ner proppen manuellt.

Hållbarhet och Underhåll

Blanco Metra 5 S Diskbänk är tillverkad av silgranitmaterial, som är känt för sin överlägsna hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det är också lätt att rengöra och behåller sin färg och glans över tiden. Du kan enkelt torka av ytan med en vanligligt diskmedel och vatten för att hålla den fri från smuts och fläckar.

Den här diskbänken är utformad för att passa in i ett skåp med en bredd på minst 500.0 mm. Det gör det enkelt att integrera den i ditt befintliga kökslayout utan några problem.

Sammanfattning

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Diskbänk kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en utmärkt lösning för ditt kök. Med sin reversibla design och auto stopper är det enkelt att anpassa den efter dina behov och skapa en bekväm och praktisk arbetsyta. Dess högkvalitativa silgranitmaterial garanterar långvarig hållbarhet och enkel rengöring. Med Blanco Metra 5 S Diskbänk kommer ditt kök att se både elegant och funktionellt ut.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 5 S (515041)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: