• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya xl 9 silgranit puradur grey rock

PRODUKTKOD: 521813

7 503,00 kr

Spara 15%

6 377,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Grey Rock - Perfektion och elegans för ditt kök

Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Grey Rock är en imponerande diskho som kommer att ge ditt kök en touch av stil och elegans. Med sin underbara grå färg passar den perfekt in i moderna köksmiljöer.

Hållbarhet och kvalitet i fokus

Silgranit är det material som denna diskho är tillverkad av, vilket ger den enastående hållbarhet och kvalitet. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme, vilket gör att den behåller sin vackra utseende även efter långvarig användning.

Enkel installation och flexibilitet

Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Grey Rock är en diskho som är utformad för enkel installation. Den kan installeras både som infälld eller underlimmad, beroende på dina preferenser och kökets design. Tack vare sin rektangulära form och generösa storlek passar den perfekt i de flesta kök.

Praktiska funktioner

Denna diskho är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare för enkel vattenhantering. Med en lägre låddjup på 220 mm finns det gott om plats för förvaring av disk och handfatstillbehör.

Passar perfekt in i ditt kök

Med en längd på 860 mm och en djup på 510 mm passar Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Grey Rock perfekt in i de flesta kök. Den är designad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 900 mm, vilket gör den till ett idealiskt val för medelstora till stora kök.

Ta ditt kök till en ny nivå av stil och funktionalitet med Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Grey Rock diskho. Dess eleganta design och hållbarhet kommer definitivt att bli ett imponerande tillskott till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Naya XL 9 (521813)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: