• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 9 silgranit puradur pearl grey, infino

PRODUKTKOD: 523060

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 9 Silgranit Puradur Pearl Grey Infino Diskbänk

Den Blanco Pleon 9 är en imponerande diskbänk som erbjuder både funktionalitet och stil till ditt kök. Med sin silgranit puradur konstruktion och eleganta Pearl Grey färg, kommer denna diskbänk att bli en stilig och funktionell tillskott till ditt kök.

Design och material

Blanco Pleon 9 tillverkas av högkvalitativt silgranit material, vilket ger en tålig och hållbar yta. Den eleganta Pearl Grey färgen ger en modern touch till ditt kök och passar perfekt med olika inredningsstilar. Diskbänken har en rektangulär form och har en imponerande längd på 860.0 mm och djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och arbete.

Funktioner och installation

Blanco Pleon 9 har en mycket praktisk design med en och en halv ho som ger flexibilitet och effektivitet vid disken. Diskbänken är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran för att underlätta vardagliga uppgifter som att fylla på och diska.

Installationen av Blanco Pleon 9 är enkel och kan göras genom att infälla eller underlimma diskbänken i ditt köksskåp. Diskbänken kräver en skåpsbredd på minst 900.0 mm för korrekt installation. Dess låga djup på 220.0 mm gör den perfekt för att hålla vatten vid diskning, samtidigt som den inte tar upp mycket plats i ditt köksskåp.

Blanco Pleon 9 - en perfekt kombination av stil och funktion

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 9 Silgranit Puradur Pearl Grey Infino diskbänk det perfekta valet för ditt kök. Dess eleganta design, hållbara konstruktion och praktiska funktioner gör den till en idealisk lösning för alla kök. Oavsett om du behöver en ny diskbänk för ditt renoveringsprojekt eller vill uppgradera ditt befintliga kök, kommer Blanco Pleon 9 att ge en stil och funktionalitet som kommer att hålla länge.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 9 (523060)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: