• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit claron 550-u

PRODUKTKOD: 517221

4 082,00 kr

Spara 15%

3 469,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Vit claron 550-u

Vit claron 550-u är en imponerande och stilren köksprodukt med en rad användbara funktioner. Denna rostfria köksvask är tillverkad av högkvalitativt stålmaterial, vilket gör den både hållbar och elegant.

Material

Vit claron 550-u är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den en modern och polerad look. Stålet är också känt för sin hållbarhet, vilket gör att denna köksvask kan stå emot hårt slitage och bibehålla sin kvalitet under lång tid.

Tillgängliga färger

Denna köksvask finns i tre olika färger för att passa olika köksinredningar: krom, blank och rostfri, samt satin. Oavsett vilken färg du väljer kommer den snygga och eleganta designen av Vit claron 550-u att lägga till en sofistikerad touch till ditt kök.

Antal hoar

Vit claron 550-u kommer med en enda ho, vilket ger dig gott om utrymme för att utföra olika köksuppgifter som diskning och matlagning.

Montering

Denna köksvask är utformad för enkel och praktisk montering som underlimmas eller undermonteras i köksbänken. Detta ger en ren och sömlös finish i ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Vit claron 550-u levereras utan förborrat hål för blandare, vilket ger dig möjligheten att välja och installera en blandare som passar dina individuella behov och preferenser.

Oavsett om du behöver en hållbar och elegant köksvask för ditt hem eller en professionell köksmiljö, är Vit claron 550-u ett utmärkt val. Med sin stilrena design och praktiska funktioner kommer den att vara en ovärderlig tillägg till ditt kök.

Specifikationer
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: