• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 45 s antracyt

PRODUKTKOD: 516775

3 440,00 kr

Spara 15%

2 924,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 780 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia II 45 S Antracyt

Blanco Axia II 45 S är en stilren och funktionell diskbänk som kommer att förhöja både funktionaliteten och utseendet i ditt kök. Med en bredd på 780 mm ger denna diskbänk dig gott om plats att arbeta med.

Avrinningsyta

Blanco Axia II 45 S har en stor avrinningsyta som gör det enkelt att hantera stora mängder disk eller grönsaker när du lagar mat. Med denna smarta funktion undviker du att disk och matrester sprider sig på arbetsytor och ger dig en mer organiserad yta.

Material

Blanco Axia II 45 S är tillverkad av högkvalitativt Silgranit (Granit) som ger en robust och hållbar yta. Silgranit är känt för sin tåliga yta som motstår repor och fläckar och är enkel att rengöra. Diskbänken finns i flera färger för att passa olika köksstilar och personliga preferenser.

Antal hoar

Blanco Axia II 45 S har en enda ho som passar perfekt för att tvätta större köksredskap och tallrikar. Hoens storlek ger dig gott om plats att arbeta med och förvandlar diskning till en lätt och bekväm uppgift.

Montering

Blanco Axia II 45 S kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till dina specifika köksbehov.

Förborrat hål för blandare

Blanco Axia II 45 S har ett förborrat hål för blandare vilket underlättar installationen av din valda blandare och gör diskbänken komplett.

Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Blanco Axia II 45 S Antracyt den perfekta diskbänken för att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit, Grå, Champagne
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
1
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: