• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-if stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 523097

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 440.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zerox 400-IF Durinox

Elegant diskho i hållbart rostfritt stål

Blanco Zerox 400-IF Durinox är en imponerande diskho som erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är denna diskho hållbar och tålig nog att klara av de mest krävande köksuppgifterna.

Olika färgalternativ och storlekar

Denna diskho finns i flera färgalternativ, inklusive Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige, vilket gör att du kan välja den färg som bäst passar in i ditt kök. Den har även en fyrkantig form, vilket ger en modern och stilren look.

Praktisk design och funktioner

Blanco Zerox 400-IF Durinox har en perfekt djup på 440 mm och en längd på 440 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har en enkelho, vilket ger enkel installation och rengöring.

Flexibel montering

Denna diskho är perfekt för både infällnad och planlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller montering i ditt kök. Det gör att du kan anpassa diskhon efter din specifika köksdesign och plats.

Enkel att installera

Blanco Zerox 400-IF Durinox kräver en skåpsbredd på minst 450 mm för att kunna installeras. Diskhon kommer med en enkel design och inkluderar ingen hål för blandare, vilket ger möjlighet att installera en separat blandare vid behov.

Hög kvalitet och långvarig hållbarhet

Blanco är ett pålitligt varumärke inom köksprodukter och deras Zerox 400-IF Durinox diskho är inget undantag. Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, är denna diskho konstruerad för att stå emot dagligt slitage och behålla sin eleganta lyster under lång tid.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Zerox 400-IF Durinox en stilren design, praktiska funktioner och enastående hållbarhet. Med olika färgalternativ och möjlighet till flexibel montering, är denna diskho en utmärkt investering för att uppdatera ditt kök och förbättra din matlagningserfarenhet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zerox 400-IF Durinox (523097)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
440.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: