• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 550-if ångbastu-edition

PRODUKTKOD: 516989

6 796,00 kr

Spara 15%

5 776,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin
  • Montering: Nedfälld/Infälld

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco claron 550-if ångbastu-edition

Blanco claron 550-if ångbastu-edition är en imponerande produkt som kommer att förvandla ditt badrum till en lyxig oas. Med en perfekt kombination av avancerad teknik och stilren design, kommer denna ångbastu att ge dig en upplevelse av total avkoppling och komfort.

Funktioner

Avrinningsyta: Denna ångbastu är utrustad med en rymlig och effektiv avrinningsyta. Den är utformad för att säkerställa att vatten avsätts på ett smidigt och effektivt sätt för att undvika stående vatten och minska risken för fuktproblem.

Material: Tillverkad av högkvalitativt stål, är Blanco claron 550-if ångbastu-edition både hållbar och robust. Stålet ger också en modern och elegant finish som passar perfekt till olika badrumsinredningar.

Tillgängliga färger: Välj mellan tre olika färger - Krom/Blank/Rostfri och Satin. Du kan enkelt anpassa din ångbastu till resten av badrumsdesignen och skapa en enhetlig och stilfull look.

Montering: Blanco claron 550-if ångbastu-edition kan enkelt monteras som en nedfälld eller infälld enhet, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den bästa platsen för din ångbastu i badrummet.

Förborrat hål för blandare: Observera att denna ångbastu inte har ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och placera din egen blandare i enlighet med dina personliga preferenser.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco claron 550-if ångbastu-edition enastående kvalitet och stilmässig design. Med avrinningsyta, rostfritt material och olika tillgängliga färger, kommer denna ångbastu att vara en perfekt tillskott till ditt badrum och ge dig en upplevelse av total avkoppling och välbefinnande.

Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: