• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur jasmin höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523467

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin diskbänk

En funktionell och stilren diskbänk för ditt kök

Blanco Axia III 6 S är en högkvalitativ diskbänk som kommer att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Tillverkad av hållbart Silgranit-material, kombinerar denna diskbänk modern design med en tålig konstruktion. Dess jasminfärg kommer att ge en fräsch och elegant touch till köket.

Automatisk stoppare för bekvämlighet och hygien

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Med bara ett enkelt tryck kan du kontrollera vattenflödet och undvika att vattnet rinner ut oavsiktligt. Detta ger inte bara bekvämlighet, utan också en hygienisk lösning för att undvika bakteriespridning.

Infino avloppssystem för smidig rengöring

Blanco Axia III 6 S använder Infino avloppssystem, vilket gör att du kan glömma bort traditionella proppkedjor och istället få en jämn och plan botten som är lätt att rengöra. Med detta innovativa system undviks även eventuell proppbildning i avloppet, vilket gör det till en mer hygienisk och underhållsfri lösning.

Anpassningsbar för olika installationstyper

Denna diskbänk kan installeras på olika sätt för att passa alla behov och preferenser. Den kan enkelt planlimmas, infällas eller underlimmas i din köksbänk. Detta ger dig möjlighet att anpassa installationen utifrån ditt köks utrymme och stil.

Stark och hållbar konstruktion

Blanco Axia III 6 S är tillverkad med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Den tåliga Silgranit-konstruktionen gör diskbänken oerhört slitstark och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Den har också en asfaltskiva som ger extra stabilitet och dämpar ljudet från diskning och vattenstrålar.

Stilig design och praktisk funktionalitet

Med sitt rektangulära och stilrena utseende blir Blanco Axia III 6 S en snygg och funktionell uppdatering till ditt kök. Den har också en praktisk ho med dubbla delar, vilket ger dig möjlighet att använda en del för diskning och en annan för att torka eller förbereda mat.

Sammanfattningsvis, är Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur diskbänk ett idealiskt val för dig som vill ha en kvalitetsdiskbänk som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Med sin automatiska stoppare, Infino avloppssystem och anpassningsbara installationstyper är det enkelheten och bekvämligheten i fokus.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (523467)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: