• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 silgranit puradur pärlgrå vändbar

PRODUKTKOD: 520561

8 293,00 kr

Spara 15%

7 049,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur pärlgrå är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin pärlgrå färg ger den en stilren och modern touch till ditt köksinredning.

Funktioner:

Djup: Med ett djup på 500.0 mm ger Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur tillräckligt med utrymme för att enkelt använda och tvätta dina köksredskap och diskar.

Material: Tillverkad av högkvalitativt Silgranit, är denna diskbänk både hållbar och tålig. Silgranit är känt för sin styrka och motståndskraft mot repor och fläckar, vilket gör denna diskbänk mycket användarvänlig och enkel att hålla ren.

Typ: Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur är en inbyggnadsdiskbänk som kan monteras antingen genom infällning eller underlimning. Detta ger dig flexibilitet att välja den installationsmetod som passar bäst för ditt kökslayout och design.

Antal hoar: Denna diskbänk har två hoar, vilket ger dig extra utrymme och praktiskhet vid matlagning och diskning. Du kan enkelt separera och organisera dina tvättade och orena köksredskap.

Vändbar: Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med avrinningsbrickan på vänster eller höger sida. Detta ger dig ytterligare flexibilitet vid installationen och anpassning efter dina preferenser.

Skåpsbredd (min): För att passa ordentligt in i ditt kök, rekommenderas en minimibredd på 800.0 mm för skåpet där diskbänken ska installeras.

Hål för blandare: Denna diskbänk levereras utan förborrade hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera blandaren som du föredrar.

Med Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur pärlgrå vändbar diskbänk får du både funktionalitet och stil i ditt kök. Det är den perfekta lösningen för alla kökssmärken som strävar efter att hålla en modern och elegant design. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa och mångsidiga diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 (520561)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
2
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: