• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s kompakt silgranit puradur jasmin rätt, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523779

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk

Vår Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sin kompakta design och högkvalitativa material är denna diskbänk både funktionell och stilren. Med en elegant jasminfärg och tillverkad av slitstarkt silgranit, kommer denna diskbänk att vara en snygg och praktisk tillägg till ditt kök.

Automatisk stoppare

En av de unika funktionerna hos vår Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk är dess automatiska stoppare. Du behöver inte längre använda dig av en manuell stoppare för att avbryta vattenflödet - istället kan du enkelt trycka på knappen på diskbänkens yta för att starta eller stoppa vattnet. Detta gör diskningen både bekvämare och mer effektiv.

Infino designkoncept

Vår diskbänk är utrustad med Infino-designkonceptet, vilket innebär att den har en integrerad avloppssystem och minimala skarvar. Detta ger en modern och stilren look samtidigt som det underlättar rengöring och förhindrar att smuts fastnar mellan skarvarna. Med Infino-designkonceptet blir diskningen enklare och mer hygienisk.

Perfekt storlek och montering

Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk har en längd på 780.0 mm och en djup på 510.0 mm. Den har en enda ho, vilket passar perfekt för de flesta kök. Diskbänken är avsedd för infällnadsmontage, vilket innebär att den kan monteras på ett enkelt och elegant sätt på din köksbänk. Den passar perfekt på ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Hållbart material

Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk är tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och repor, samt sin enkelhet att rengöra. Detta gör vår diskbänk idealisk för daglig användning och håller den längre.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Compact diskbänk den perfekta kombinationen av funktionalitet, design och hållbarhet. Med sina unika funktioner och högkvalitativa material kommer den att vara en pålitlig och stilren del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S Compact (523779)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja
Montering
Infällnad
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: