• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 340-u

PRODUKTKOD: 517239

2 513,00 kr

Spara 15%

2 136,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 380 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 340-u - Rostfri köksbänk

Blanco zerox 340-u är en imponerande köksbänk med en bredd på 380 mm, vilket ger gott om utrymme för matlagning och förberedelser i köket. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en modern och professionell utseende.

Elegant design

Denna köksbänk kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Dess rostfria stålfinish ger den en elegant och tidlös look som passar perfekt i alla kök. Med sin rena och minimalistiska design är den också lätt att matcha med andra köksinredningar.

Praktiska funktioner

Blanco zerox 340-u har en enda ho, vilket ger dig gott om utrymme för att hantera disken och matlagningen. Den är både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationen. Du kan också välja mellan planmonterad eller planlimmad montering.

Högkvalitativt material

Denna köksbänk är tillverkad av slitstarkt stål av högsta kvalitet. Detta gör den både hållbar och lätt att rengöra. Stålet är också tåligt mot fukt och fläckar, vilket gör att den behåller sin eleganta finish under lång tid.

Flera färgalternativ

Blanco zerox 340-u finns i flera färger, inklusive krom, blank och rostfri, samt satin. Detta gör att du kan anpassa din köksbänk efter dina övriga köksinredningar och skapa en enhetlig och harmonisk design i ditt kök.

Enkel installation

Denna köksbänk är enkel att installera och kommer med alla nödvändiga monteringsdetaljer. Du behöver inte heller oroa dig för att borra hål för att installera en blandare, eftersom den inte har något förborrat hål för blandare.

Blanco zerox 340-u är den perfekta köksbänken för dig som vill ha en stilren och funktionell köksinredning. Den ger dig gott om arbetsyta och kommer att vara en elegant och tålig tillskott till ditt kök under lång tid framöver.

Mått
Bredd
380 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin

16 Produkter från samma kategori: