• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco mevit xl 6 s antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518354

5 713,00 kr

Spara 15%

4 856,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 480.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Mevit XL 6 S - Diskbänk i antracit utan automatisk propp

Elegant och funktionell diskbänk i svart färg

Blanco Mevit XL 6 S är en imponerande diskbänk som inte bara är praktisk utan även stilren och elegant. Den kommer i en antracitfärg som ger en modern touch till ditt kök. Med sin rektangulära form och en generös längd på 1000 mm passar den perfekt för de flesta kök.

Tillverkad i slitstarkt och hygieniskt silgranit

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket gör den mycket tålig och hållbar. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och flisande, så du kan vara säker på att den kommer att se snygg och fräsch ut under lång tid. Dessutom är silgranit också ett hygieniskt material som är lätt att rengöra, vilket är en stor fördel i köket.

Praktisk design med en stor ho och extra låddjup

Blanco Mevit XL 6 S har en stor ho, vilket gör det enkelt att diska stora kastruller och stekpannor. Dessutom har diskbänken ett generöst låddjup på 190 mm, vilket ger dig gott om plats att förvara och tvätta stora mängder disk. Detta gör det lättare och mer effektivt att hantera disken i ditt kök.

Enkel installation och vändbar design

Blanco Mevit XL 6 S är enkel att installera och passar perfekt i ett 600 mm brett skåp. Dessutom är diskbänken vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoen på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina personliga preferenser och kökets layout. Detta ger dig flexibilitet och anpassningsmöjligheter för att skapa det optimala arbetsutrymmet i ditt kök.

Passar perfekt i moderna kök

Blanco Mevit XL 6 S är en idealisk diskbänk för dig som vill ha en stilfull och funktionell lösning för ditt kök. Med sin antracitfärg och eleganta design passar den perfekt in i moderna kök och ger en lyxig touch till din inredning. Ge ditt kök det bästa med denna imponerande diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Mevit XL 6 S (518354)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
480.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: