• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 5 silgranit puradur muscat, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 521857

2 947,00 kr

Spara 15%

2 504,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 5 Silgranit Puradur Diskho

Blanco Dalago 5 Silgranit Puradur Diskho är den perfekta lösningen för ditt kök. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket gör den tålig, slitstark och motståndskraftig mot repor och fläckar. Med sin vackra brun färg kommer denna diskho att bli en snygg och funktionell detalj i ditt kök.

Funktioner

Den automatiska proppen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när det behövs. Du behöver bara trycka på proppen för att öppna och stänga avloppet. Detta sparar tid och gör diskningen enkel och bekväm.

Blanco Dalago 5 har en rektangulär form och en ho. Den är perfekt dimensionerad med en längd på 515 mm och en bredd på 510 mm. Det betyder att den passar perfekt i de flesta köksskåp med en bredd på minst 500 mm.

Denna diskho är också förberedd för att installera en blandare. Det finns ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att lägga till denna funktion om du önskar det. Det finns även möjlighet att installera en avstängningsventil för att enkelt kunna stänga av vattnet vid behov.

Montering

Blanco Dalago 5 diskho kan enkelt monteras genom infällnad eller underlimning. Det ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök och din designvision.

Så om du letar efter en stilren och funktionell diskho till ditt kök, så är Blanco Dalago 5 Silgranit Puradur Diskho det perfekta valet. Med sin automatiska propp, högkvalitativa material och praktisk design är denna diskho en pålitlig och elegant detalj i ditt kök. Låt den bli ett centralt element i ditt köksrenoveringsprojekt eller uppgradera ditt nuvarande kök med denna fantastiska diskho.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 5 (521857)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
515.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: