• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic pro 5 s-if polerat stål vändbar, automatisk stoppare, infino, stål avlopp

PRODUKTKOD: 523663

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 170.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning av Blanco Classic Pro 5 S-IF

Blanco Classic Pro 5 S-IF är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar både funktionalitet och stil. Med sin vändbara design och en automatisk stoppare är denna diskbänk perfekt för alla kök. Den finns i flera färger, bland annat vit, svart, silver och rostfritt stål/krom, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning.

Funktioner

Blanco Classic Pro 5 S-IF har en idealisk längd på 915.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera disken smidigt. Den har en djup på 510.0 mm, vilket är perfekt för att rymma även större kastruller och stekpannor.

Den är tillverkad av rostfri plåt av hög kvalitet, vilket ger den både hållbarhet och elegans. Diskbänken har också en rektangulär form och kan enkelt installeras genom infällnad, planlimning eller underlimning.

Blanco Classic Pro 5 S-IF har en inbyggd hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare. Den har även en automatisk stoppare, vilket underlättar rengöringen av diskbänken.

Montering och användning

Blanco Classic Pro 5 S-IF är lämplig för montering i köksskåp med en minimibredd på 500.0 mm. Dess vändbara design ger dig flexibiliteten att anpassa diskbänken efter din kökslayout. Diskbänken kommer även med infino, en stål avloppslösning som ger en stilren och smidig avloppsanslutning.

Oavsett om du behöver en diskbänk för ditt hem eller för en professionell köksmiljö, erbjuder Blanco Classic Pro 5 S-IF pålitlig kvalitet och elegant design.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic Pro 5 S IF (523663)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
170.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Rostfri plåt
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: