• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s kompakt silgranit puradur jasmin höger, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523759

7 709,00 kr

Spara 15%

6 552,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Compact Diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S Compact är en praktisk och elegant diskbänk som passar perfekt för kök med begränsat utrymme. Denna diskbänk är utrustad med flera funktioner som gör matlagningen och diskningen enklare och mer effektiv. Med sin högerplacerade ho samt automatisk stoppare och infino system, kommer denna diskbänk att bli ett oumbärligt tillskott till ditt kök.

Tillverkad av slitstarkt Silgranit material

Blanco Zenar XL 6 S Compact är tillverkad av högkvalitativt Silgranit material. Detta speciella material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit materialet är även mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det perfekt för användning i köksmiljö.

En ho och automatisk stoppare

Blanco Zenar XL 6 S Compact har en rymlig ho som ger gott om plats för diskning och förberedelser. Hoan är högerplacerad, vilket innebär att den är perfekt för högerhänta användare. Diskbänken är även utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla upp hoan med vatten eller tömma den vid behov.

Infino system för smidigare diskning

Infino systemet är en unik funktion som gör diskningen ännu smidigare. Denna funktion innebär att diskbänken är utrustad med en sköljningsfunktion, vilket möjliggör snabb och enkel sköljning av matrester eller diskmedel. Infino systemet underlättar diskningen och sparar tid och energi.

Elegant design med svart glasbord

Blanco Zenar XL 6 S Compact har en elegant design som kommer att komplettera ditt kök på bästa sätt. Diskbänken har ett svart glasbord, vilket ger den en modern och stilren look. Detta gör den till en perfekt passande val för kök med modern inredning och stil.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Compact en praktisk och funktionell diskbänk med en stilren design. Med sin högerplacerade ho, automatiska stoppare, infino system och eleganta svarta glasbord, kommer denna diskbänk att bli en ovärderlig tillgång i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S Compact (523759)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: