• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - coloniale - diskbänk lse58a

PRODUKTKOD: LSE58A

4 400,00 kr

Spara 15%

3 740,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 580.0 mm
  • Låddjup: 235.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - coloniale - diskbänk lse58a

En elegant och funktionell diskbänk

Smeg coloniale diskbänk lse58a är en stilfull och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin svarta färg och rektangulära form, ger den en modern och sofistikerad touch till din köksinredning. Diskbänken är tillverkad av hållbart silgranit-material, vilket ger den en lång livslängd och motståndskraft mot fläckar och repor.

Funktionella egenskaper

Denna diskbänk har en djup på 500 mm och en längd på 580 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för alla dina diskbehov. Den har en enda ho, perfekt för enkel diskning och rengöring. Diskbänken kommer med ett hål för blandare och har en blandarhålsstorlek på 35 mm, vilket gör det möjligt att installera en blandare enkelt och bekvämt.

Med sin infällningsmontering passar denna diskbänk perfekt i de flesta köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Du kan också vara säker på att denna diskbänk kommer att vara en pålitlig och hållbar del av ditt kök i många år framöver.

Ett praktiskt val för ditt kök

Smeg coloniale diskbänk lse58a är inte bara en stilfull och funktionell tillskott till ditt kök, den erbjuder också praktiska egenskaper för att göra din diskning enklare och mer effektiv. Med en låddjup på 235 mm kan du enkelt förvara och organisera dina diskredskap.

Varumärket Smeg är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och denna diskbänk är inget undantag. Den är tillverkad av robust material och är utformad för att klara daglig användning utan att förlora sin glans eller funktionalitet.

Slutligen är Smeg coloniale diskbänk lse58a inte bara ett praktiskt val för ditt kök, det är också en vacker och elegant tillskott till din köksinredning. Med sin svarta färg och stilrena design kommer den att ge ditt kök en touch av lyx och elegans.

Produkt
Modellnamn
Smeg Classic (LSE58A)
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
580.0 mm
Låddjup
235.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Blandarhål storlek
35.0 mm
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: