• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic s komora lewa

PRODUKTKOD: 507702

2 209,00 kr

Spara 15%

1 877,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 780 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Classic S Komora Lewa

Bredd 780 mm

Blanco Classic S Komora Lewa är en elegant och praktisk diskho som kommer att förbättra din köksupplevelse. Med en imponerande bredd på 780 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder matlagning och diskning.

Funktioner Avrinningsyta, Rostfri

Den här diskhon är utrustad med en praktisk avrinningsyta som gör det enklare att hantera avfall och rengöra köksredskap. Dessutom är den tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en modern och stryktålig yta.

Material Stål

Blanco Classic S Komora Lewa är tillverkad av högkvalitativt stål som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Detta gör att diskhon kommer att behålla sin eleganta och professionella look under lång tid.

Tillgängliga färger Krom/Blank/Rostfri, Satin

Du kan välja mellan två olika färger för denna diskho - krom/blank/rostfri och satin. Båda alternativen ger en stilren och modern touch till ditt kök och passar perfekt med olika köksinredningar.

Antal hoar 1

Blanco Classic S Komora Lewa har en ensam ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att disk och tvätta köksredskap utan att behöva oroa dig för trångboddhet. Den praktiska storleken på ho är perfekt för daglig användning.

Montering Nedfälld/Infälld

Denna diskho kan monteras antingen som nedfälld eller infälld, vilket ger dig möjlighet att välja den bästa installationsmetoden för ditt kök. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer Blanco Classic S Komora Lewa att ge ett stilrent och professionellt utseende till din köksinredning.

Förborrat hål för blandare Ja

Blanco Classic S Komora Lewa är utrustad med ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enklare för dig att installera och använda en köksblandare i samband med diskhon. Detta sparar tid och möda vid installationen och ger dig en smidig och funktionell arbetsyta i ditt kök.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: