• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur tartufo lewa

PRODUKTKOD: 519660

7 643,00 kr

Spara 15%

6 496,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Tartufo Lewa

Blanco Naya 8 S är en elegant och stilren diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial är denna diskbänk både hållbar och tålig. Med en djup på 500.0 mm och en längd på 1160.0 mm finns gott om plats för att hantera diskning och rengöring med lätthet.

Denna Blanco Naya 8 S diskbänk har en unik design med en ho och en halv, vilket ger dig extra flexibilitet och funktionalitet i köket. Den inbyggda hoen är utformad för optimal användning, med en djup på 200.0 mm för att kunna rymma även stora kärl och tallrikar.

Tack vare det hållbara silgranitmaterialet är denna diskbänk inte bara tålig mot repor och värme, den är också enkel att rengöra. Silgranitmaterialet är känt för sin motståndskraft mot fläckar och missfärgning, vilket ger dig en diskbänk som ser ut som ny även efter långvarig användning.

Den Blanco Naya 8 S diskbänken har också fördelen av att ha ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare. Dessutom är den vändbar för att passa ditt köks layout.

Med en minimal och modern design kommer den Blanco Naya 8 S diskbänken att ge en stilfull touch till ditt kök. Perfekt för att komplettera både moderna och klassiska inredningsstilar, ger denna diskbänk funktion och estetik samtidigt.

Oavsett om du ska bygga ett helt nytt kök eller uppgradera ditt befintliga, är Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur diskbänk i Tartufo Lewa färg det perfekta valet för både stil och hållbarhet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (519660)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: