• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr med automatisk stoppare

PRODUKTKOD: 519822

7 841,00 kr

Spara 15%

6 664,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr med automatisk stoppare

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr med automatisk stoppare är en elegant och funktionell produkt som kommer att förbättra ditt kök på många sätt. Med sina imponerande funktioner och stilren design gör den avrinningen enkel och bekväm samtidigt som den ger en lyxig touch till ditt köksinredning.

Bredd 1160 mm

Med en bredd på 1160 mm är Blanco divon 8 s-if vänsterdörr perfekt dimensionerad för att passa de flesta köksbänkar och arbetsytor. Dess kompakta storlek gör den mycket mångsidig och lätt att placera i ditt kök.

Funktioner

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr är utrustad med en avrinningsyta, vilket gör att vatten och avfall kan rinna smidigt bort från din diskho. Detta gör det enkelt att hålla disken ren och undviker vattenansamlingar som kan leda till dålig lukt och bakterietillväxt.

Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den robust, hållbar och lätt att rengöra. Stålet är också resistent mot fläckar och repor, vilket gör att din Blanco divon 8 s-if vänsterdörr kommer att se ny ut under lång tid framåt.

Material

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger en stabil och pålitlig konstruktion. Stålet är också mycket tåligt mot vätskor och har en hög hållbarhet, vilket gör att produkten kan användas under lång tid utan att förlora sin kvalitet eller utseende.

Tillgängliga färger

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr finns i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Dessa färger är perfekta för att anpassa produkten efter din köksinredning och stil. Du kan välja den som bäst passar din personliga smak och preferenser.

Antal hoar

Denna produkt kommer med två hoar, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera all typ av disk. Du kan enkelt använda en ho för att diska och den andra för att torka och förbereda mat. Detta gör att du kan vara mer effektiv och organiserad i köket.

Montering

Blanco divon 8 s-if vänsterdörr kan monteras antingen nedfälld eller infälld, beroende på din personliga preferens och köksdesign. Den kan också enkelt planmonteras eller planlimmas, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Förborrat hål för blandare

Denna produkt är smart designad med ett förborrat hål för att enkelt kunna installera en blandare. Detta sparar tid och gör installationen snabb och smidig.

Sammanfattningsvis ger Blanco divon 8 s-if vänsterdörr med automatisk stoppare alla de funktioner och egenskaper som behövs för att förbättra ditt kök. Med sin stiliga design, hållbara material och smarta funktioner kommer denna produkt definitivt att göra ditt kök till en mer funktionell och attraktiv plats.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: