• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 8 szampan

PRODUKTKOD: 513944

8 294,00 kr

Spara 15%

7 049,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 8 Szampan

Blanco Metra 8 Szampan är en elegant diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med en imponerande längd på 1160 mm och en djup på 500 mm ger den gott om plats för att hantera stora mängder disk. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion.

Blanco Metra 8 Szampan har en unik design med en enda och en halv ho. Detta innebär att du får fördelen med en separat ho för diskning av stora föremål och en mindre ho för att hantera mindre uppgifter. Det ger dig flexibilitet och funktionalitet i ditt kök.

En av de bästa egenskaperna hos Blanco Metra 8 Szampan är dess mångsidighet när det gäller installation. Den kan installeras som en infälld eller underlimmad diskbänk, vilket ger dig möjlighet att välja den stil som passar bäst i ditt kök.

Dessutom har Blanco Metra 8 Szampan en imponerande låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina diskredskap och köksredskap.

Blanco Metra 8 Szampan kommer från det välkända varumärket Blanco, känt för sina högkvalitativa köksprodukter. Med sin eleganta rektangulära form och den stilrena färgen Szampan blir det en lyxig och modern tillskott till ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra 8 Szampan den perfekta diskbänken för dig som söker både funktionalitet och stil. Den imponerande längden och djupet ger gott om utrymme för att hantera disk, medan den unika designen med en och en halv ho ger extra flexibilitet. Med sitt högkvalitativa Silgranit-material och möjlighet till olika installationsalternativ är detta en diskbänk som kommer att hålla länge och uppfylla dina behov i köket.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (513944)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: