• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco Subway 8 med aluminium

PRODUKTKOD: 513063

8 294,00 kr

Spara 15%

7 049,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subway 8 med aluminium

Färg: Grå

Färgen på Blanco Subway 8 diskbänken är grå, vilket ger den en stilren och modern look. Den passar perfekt in i olika typer av köksinredningar och bidrar till att skapa en elegant atmosfär.

Djup: 500.0 mm

Blanco Subway 8 diskbänken har en djup på 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera olika disk- och matlagningsuppgifter.

Material: Silgranit

Denna diskbänk är tillverkad av silgranit-material, vilket är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit ger även en vacker och snygg yta till diskbänken.

Typ: Diskbänkar

Blanco Subway 8 är en heltäckande diskbänk som ger ett rent och snyggt utseende i köket. Den passar perfekt för både vardagligt bruk och för mer formella tillfällen.

Längd: 1160.0 mm

Med en längd på 1160.0 mm ger Blanco Subway 8 tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder diskning och matlagning på ett effektivt sätt.

Antal hoar: 1.5

Blanco Subway 8 diskbänken är utrustad med en och en halv hoar, vilket ger möjlighet till en flexibel användning. Du kan enkelt separera rena och smutsiga diskar eller använda den extra halvan för att förbereda mat.

Montering: Infällnad, Underlimning

Denna diskbänk kan enkelt monteras både som en infälld diskbänk eller underlimmad beroende på dina behov och preferenser. Detta ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter din köksdesign.

Låddjup: 190.0 mm

Med ett låddjup på 190.0 mm erbjuder Blanco Subway 8 gott om plats för förvaring av köksredskap och diskutrustning.

Märke: Blanco

Blanco är ett välrenommerat varumärke inom köksprodukter och deras diskbänkar är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Med en diskbänk från Blanco kan du vara säker på att du investerar i en pålitlig och funktionell produkt.

Modellnamn: Blanco Metra 8 S (513063)

Blanco Metra 8 S (513063) är den specifika modellen av Blanco Subway 8 med aluminium, vilket innebär att den har en aluminiuminfattning runt diskbänken. Detta ger en extra touch av elegans och stil till köket.

Form: Rektangulär

Formen på Blanco Subway 8 diskbänken är rektangulär, vilket ger en ren och minimalistisk look som passar bra till olika köksstilar och inredningar.

Hål för blandare: Nej

Blanco Subway 8 diskbänken är inte förberedd med ett dedikerat hål för en blandare. Detta ger dig möjlighet att placera din blandare precis där du vill på diskbänken.

Antal hål för blandare: 0

Eftersom det inte finns något förutinstallerat hål för en blandare på Blanco Subway 8 diskbänken, betyder det att det inte finns några hål att tänka på när det gäller val av blandare.

Vändbar: Ja

Blanco Subway 8 diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan placera hoarna i den riktning som passar bäst för ditt kökslayout och dina personliga preferenser.

Skåpsbredd (min): 800.0 mm

För att kunna installera och montera Blanco Subway 8 diskbänken behöver du ha ett skåp med en minimal bredd på 800.0 mm för att ge tillräckligt med utrymme och stabilitet för diskbänken.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Subway 8 med aluminium en högkvalitativ och praktisk diskbänk för ditt kök. Med sin moderna design, robusta material och bekväma funktioner kan du vara säker på att diskbänken kommer att vara en pålitlig och stilren komponent i ditt köksinredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (513063)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: