• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s kompakt silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523763

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Compact

Namn

Blanco Zenar XL 6 S Compact

Material och färg

Denna diskbänk är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt material som kallas Silgranit, vilket ger den en unik brunn färg.

Design och storlek

Blanco Zenar XL 6 S Compact har en rektangulär form och en längd på 780 mm. Den är utformad för att passa perfekt i köksskåpen med en bredd på minst 600 mm. Djupet på diskbänken är 510 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och rengöring.

Funktioner

Blanco Zenar XL 6 S Compact är utrustad med en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten utan att behöva använda en propp. Detta gör det praktiskt att skölja och blötlägga köksredskap och disk innan de diskas eller rengörs.Diskbänken har också en infino, vilket innebär att avloppshålet är integrerat i diskhon utan onödiga kanter eller avskiljare. Detta ger en elegant och ren design samtidigt som det underlättar rengöringen av diskhon efter användning.En annan funktion som utmärker Blanco Zenar XL 6 S Compact är den svarta glasstyrelsens design. Detta ger ett stilfullt och modernt utseende till din köksinredning samtidigt som det ger en extra yta för förvaring och användning.

Installation

Blanco Zenar XL 6 S Compact kan installeras genom infällning eller underlimning, vilket gör det möjligt att välja den metod som passar bäst för ditt köksdesign och behov.

Annan information

Blanco är ett känt varumärke inom köksdiskbänkar och deras produkter kännetecknas av hög kvalitet, hållbarhet och funktionell design. Med Blanco Zenar XL 6 S Compact får du en diskbänk som inte bara är praktisk och funktionell, utan också ger en estetiskt tilltalande touch till ditt kök.
Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S Compact (523763)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: