• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 6 s kaffe med automatisk propp

PRODUKTKOD: 515060

4 951,00 kr

Spara 15%

4 208,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 6 S kaffe med automatisk propp

Blanco Lexa 6 S är en imponerande diskbänk som kombinerar stil och funktion i ett. Den är tillverkad av slitstarkt Silgranit-material och är färgad i en elegant brun nyans. Med sina generösa dimensioner på 1000 mm i längd och 500 mm i djup, erbjuder den gott om utrymme för olika disk- och köksaktiviteter.

Lämplig för alla typer av installationer

Blanco Lexa 6 S diskbänk kan enkelt monteras både som infällnad och underlimning. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa installationen efter dina specifika behov och köksdesign. Bänken kan också utrustas med en blandare genom dess förborrade hål för optimal användning och funktionalitet.

Enkel rengöring och underhåll

Silgranit-materialet som används tillverkningen av Blanco Lexa 6 S gör den mycket tålig och hållbar. Den är inte bara represistent och värmetålig, utan är också mycket enkel att rengöra. Ytan kan enkelt torkas av med en fuktig trasa och behåller sin glans utan att blekas eller förlora sin färg även efter många års användning.

Praktiskt och bekvämt användande

Blanco Lexa 6 S levereras med en automatisk propp som gör det enkelt att tömma diskvattnet utan att behöva använda extra verktyg. Det gör diskbänken ännu mer bekväm att använda och underlättar hushållssysslorna. Dessutom har den 1,5 hoar vilket ger extra flexibilitet och funktionalitet för olika köksaktiviteter.

Blando alla dessa fantastiska funktioner med sin stilrena och moderna design, är Blanco Lexa 6 S den idealiska lösningen för alla kök. Oavsett om du har ett stort eller litet kök, kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och vacker tillskott som är redo att möta alla dina behov.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 6 S (515060)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: