• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit claron 180-u

PRODUKTKOD: 517209

3 391,00 kr

Spara 15%

2 882,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 220 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit claron 180-u - Rostfri köksblandare av hög kvalitet

Köksblandaren Vit claron 180-u är en stilren och funktionell produkt som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Med en bredd på 220 mm är denna köksblandare både kompakt och platsbesparande, vilket gör den lämplig för kök med begränsat utrymme. Blandaren är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en snygg och modern look samtidigt som den är hållbar och tålig.

Elegant design och professionell kvalitet

Vit claron 180-u är tillgänglig i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri satin finish. Dessa färgalternativ gör att du kan välja en blandare som passar perfekt till din köksinredning. Oavsett vilken färg du väljer kommer denna köksblandare att förbättra utseendet på ditt kök och ge det en exklusiv touch.

Enkel installation och användning

Vit claron 180-u är en underlimmad/undermonterad köksblandare, vilket innebär att den monteras under diskbänken för att ge en ren och minimalistisk look. Denna typ av installation gör också att du får mer utrymme på diskbänken att arbeta med. Blandaren kommer med förborrade hål för blandare, vilket gör installationen ännu enklare och smidigare.

Funktioner som gör skillnad

Vit claron 180-u har en enkel handtagsdesign som ger dig full kontroll över vattenflödet och temperaturen. Den är utrustad med en smidig svängradie som gör det lätt att rikta vattnet precis dit du vill ha det. Med en enda ho är denna köksblandare perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots sin kompakta storlek kompromissar Vit claron 180-u inte med funktionalitet eller prestanda.

Välj Vit claron 180-u för stil, kvalitet och funktionalitet

Med Vit claron 180-u får du en köksblandare som kombinerar snygg design, professionell kvalitet och praktiska funktioner. Den rostfria konstruktionen gör att den tål daglig användning och behåller sin eleganta look under lång tid. Med enkel installation och användning kommer denna köksblandare att göra matlagningen och disken till en trevligare upplevelse. Välj Vit claron 180-u för att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet.

Mått
Bredd
220 mm
Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: