• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 514786

2 118,00 kr

Spara 15%

1 800,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1064 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp - Produktbeskrivning

En stilren och funktionell diskho från Blanco

Välkommen till världen av Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp! Denna diskho är den perfekta lösningen för alla hem som drömmer om en elegant och praktisk diskplats. Med en bredd på 1064 mm har denna diskho den perfekta storleken för att rymma all din disk och ge dig gott om arbetsyta.

Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål

Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp är tillverkad av högkvalitativt och hållbart stål. Detta material garanterar att diskhon inte bara är tålig, utan också motståndskraftig mot fläckar och repor, vilket gör den enkel att rengöra och underhålla.

En diskho i elegant matt/borstad färg

En av de fina egenskaperna hos Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp är att den kommer i en elegant och tidlös matt/borstad färg. Denna färg ger din diskho en sofistikerad och modern stil som effektivt kompletterar din köksinredning och ger den en lyxig touch.

Enkel montering och flexibel placering

Du kan enkelt montera Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp antingen som en nedfälld eller infälld diskho, beroende på dina behov och önskemål. Detta ger dig möjlighet att anpassa placeringen av diskhon efter din köksdesign och skapa den diskplats du alltid har drömt om.

Praktiskt förborrat hål för blandare

En av de funktioner som utmärker Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp är att den kommer med ett praktiskt förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt för dig att installera en passande kran och få direkt tillgång till både varmt och kallt vatten för dina diskbehov.

Sammanfattningsvis är Blanco livit 45 s salto utan automatisk propp diskhon som kombinerar både stil och funktionalitet. Med sin rostfria konstruktion, eleganta färg, enkel montering och förborrade hål för blandare, är denna diskho det perfekta valet för ditt kök. Ge din diskplats ett lyft med denna fantastiska produkt från Blanco!

Mått
Bredd
1064 mm
Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
1
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: