• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s ångare systemplus silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino, bord svart glas, gn1/2, gn 1/3

PRODUKTKOD: 524081

10 443,00 kr

Spara 15%

8 876,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus är en förstklassig diskbänk med flera avancerade funktioner för att göra din köksupplevelse smidig och bekväm. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och elegant silgranitmaterial och kommer i en snygg brun färg som kommer att komplettera alla köksinredningar. Med en djup på 510 mm och en längd på 1000 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina dagliga köksaktiviteter.

Funktioner:

Automatisk stoppare: Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt och bekvämt att fylla och tömma diskhon.

Ångare systemplus: Zenar XL 6 S SteamerPlus är utrustad med ett ångare systemplus, vilket ger dig möjlighet att ånga och tillaga maten direkt i diskhon. Detta är perfekt för snabb och hälsosam matlagning.

Silgranit Puradur: Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som kombinerar styrka och hållbarhet med en elegant och modern design. Silgranit är reptåligt, fläcktåligt och enkelt att rengöra.

Kaffe rätt: Zenar XL 6 S SteamerPlus har en inbyggd kaffekvarn, så att du kan njuta av färskt och smakrikt kaffe direkt i ditt kök. Du behöver inte längre gå till kaféet för att få din favoritdryck.

Infino: Diskbänken har en speciell Infino-kant, vilket ger dig en perfekt integrerad övergång mellan diskhon och arbetsbänken. Detta ger en snygg och elegant look till ditt kök.

Bord svart glas: Zenar XL 6 S SteamerPlus är också utrustad med en svart glaspanel på bordsytan, vilket ger en modern touch till din köksinredning.

GN1/2, GN 1/3: Diskbänken har också integrerade GN1/2- och GN1/3-storlek system, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina köksredskap och tillbehör.

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Den kommer att bli en praktisk och elegant tillskott till ditt kök, och göra din vardagliga köksupplevelse mer bekväm och njutbar.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524081)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: