• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron xl 60-if ångare systemplus stal polerowana, infino

PRODUKTKOD: 521595

9 885,00 kr

Spara 15%

8 402,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 570.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus - den perfekta diskhon för ditt kök

Den Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus är en stilfull och funktionell diskho som kommer att ge ditt kök en modern touch. Med sitt eleganta design och högkvalitativa material är denna diskho perfekt för att uppfylla alla dina behov.

Funktioner

Högkvalitativt material

Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den både robust och hållbar. Den eleganta polerade ytan ger diskhon en modern och stilfull look som kommer att passa perfekt in i ditt kök.

Enkel montering

Denna diskho är utformad för enkel montering och kan placeras antingen som en infällnadsdiskho eller med planlimning. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskhon till dina köksbehov.

Steampunk-funktion

Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus kommer med en unik ångarefunktion som gör det möjligt att ånga mat direkt i diskhon. Detta är perfekt när du vill laga hälsosamma och näringsrika rätter på ett enkelt sätt.

Storlek och kapacitet

Med en längd på 570 mm och en djup av 460 mm erbjuder Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk. Den har också en enda ho, vilket gör det enklare att hantera och rengöra disken.

Olika färgalternativ

Denna diskho finns i flera färgalternativ, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta gör det möjligt för dig att välja den färg som bäst passar din köksinredning och stil.

Slutsats

Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus är den perfekta diskhon för dig som vill ha både stil och funktion i ditt kök. Med sin eleganta design, högkvalitativa material och praktiska funktioner kommer denna diskho att bli en favorit i ditt hem.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron XL 60-IF SteamerPlus (521595)
Mått
Längd
570.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: