• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 320-u silgranit puradur muszkat, infino

PRODUKTKOD: 523413

3 062,00 kr

Spara 15%

2 602,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 350.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Muszkat, Infino

Färg: Brun

Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskho i färgen muszkat. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, kombinerar denna diskho stil och hållbarhet för att passa perfekt in i ditt kök.

Funktioner:

Material

Blanco Subline 320-U är tillverkad av silgranit, vilket är ett material som är känt för sin hållbarhet och tålighet. Silgranit är även motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör den idealisk för köksbruk.

Design

Den rektangulära formen ger denna diskho en modern och elegant look som passar in i alla typer av kök. Den brun färgen muszkat ger en varm och naturlig touch till ditt köksinredning.

Installation

Blanco Subline 320-U är utformad för underlimning och kan enkelt monteras under bänkskivan för en sömlös och elegant look. Låddjupet på 190 mm ger gott om utrymme för att rymma tallrikar, kastruller och andra köksredskap.

Flexibilitet

Med en enda ho ger Blanco Subline 320-U tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Dessutom är denna diskho inte vändbar och har inga hål för blandare, vilket ger dig friheten att placera din blandare var du vill på din bänkskiva.

Kompatibilitet

Blanco Subline 320-U passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 400 mm. Detta gör det lätt att integrera denna diskho i ditt befintliga kök.

Med Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Muszkat, Infino, kan du förvandla ditt kök till en stilfull och funktionell plats. Den eleganta designen och slitstarka konstruktionen gör denna diskho till en perfekt tillskott till alla kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 320-U (523413)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Längd
350.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: