• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur vit vändbar

PRODUKTKOD: 513223

5 825,00 kr

Spara 15%

4 951,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 S - En elegant och funktionell diskbänk för ditt kök

Välkommen till en unik och stilren diskbänk från Blanco. Med sitt vackra och moderna design blir Blanco Metra 6 S ett perfekt tillskott till ditt kök. Denna vändbara diskbänk är tillgänglig i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer denna diskbänk att ge ditt kök en elegant touch.

Robust och hållbar konstruktion i silgranit-material

Blanco Metra 6 S är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket ger den en oöverträffad hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Denna diskbänk är konstruerad för att klara av vardagens påfrestningar och kommer att behålla sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Ett mångsidigt val med vändbar design

En av de bästa funktionerna hos Blanco Metra 6 S är dess vändbara design. Detta innebär att du kan välja om du vill ha vasken på höger eller vänster sida, beroende på din kökslayout och personliga preferenser. Detta gör det enkelt att anpassa diskbänken efter dina behov.

Lätt att installera och använda

Blanco Metra 6 S är utformad för enkel installation och användning. Den är kompatibel med både infällnad och underlimning. Diskbänken har även en praktisk låddjup på 190 mm, vilket gör det möjligt att förvara tallrikar, kastruller och andra köksredskap på ett bekvämt sätt.

Perfekt för kök med begränsat utrymme

Med sina dimensioner på 1000 mm i längd och 500 mm i djup är Blanco Metra 6 S perfekt för kök med begränsat utrymme. Den passar perfekt in i skåp med en bredd på minst 600 mm. Nu kan du njuta av en praktisk och stilren diskbänk även i ett mindre kök.

Sammanfattningsvis kombinerar Blanco Metra 6 S enastående design, hållbarhet och funktionalitet. Med sin vändbara design och olika färgalternativ är denna diskbänk lätt att anpassa efter just dina behov och smak. Ge ditt kök den perfekta touchen med Blanco Metra 6 S.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513223)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: