• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 500-if

PRODUKTKOD: 518315

2 428,00 kr

Spara 15%

2 063,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Andano 500-IF

Blanco Andano 500-IF är en elegant och funktionell rostfri diskho som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad i högkvalitativt stål, erbjuder denna diskho både hållbarhet och stil.

Material

Blanco Andano 500-IF är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en modern och elegant look. Stålet är också mycket hållbart och tåligt, vilket gör att diskhon kan användas under lång tid utan att förlora sin kvalitet.

Tillgängliga färger

Blanco Andano 500-IF finns tillgänglig i flera färger för att passa olika köksstilar och preferenser. Du kan välja mellan krom, blank och rostfri, som alla ger ett sofistikerat utseende till din diskho. Det finns också en satin-finish tillgänglig för dem som föredrar en mer subtil look.

Antal hoar

Blanco Andano 500-IF har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att göra disken utan att behöva kompromissa med funktionalitet eller design. Den generösa storleken på hoen låter dig enkelt hantera även de största diskarna.

Montering

Denna diskho kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa den till ditt köksutrymme. Den kan också monteras planmonterad eller planlimmad för en sömlös och elegant finish.

Förborrat hål för blandare

Observera att Blanco Andano 500-IF inte har ett förborrat hål för en blandare. Detta ger dig möjlighet att själv välja var du vill placera blandaren för att passa dina behov och preferenser.

Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin

16 Produkter från samma kategori: