• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 5 s silgranit puradur fluga vändbar, automatisk stoppare, infino, plastbräda

PRODUKTKOD: 524023

5 609,00 kr

Spara 15%

4 767,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo 5 S

Blanco Classic Neo 5 S är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Tillverkad av hållbart silgranitmaterial med en vacker brun färg, kommer denna diskbänk att vara en elegant tillskott till ditt kök.

Funktioner:

Automatisk stoppare

Med en automatisk stoppare blir det enklare att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Du behöver inte längre krångla med att manuellt stänga eller öppna stopparen. Detta ger dig bekvämlighet och tidsbesparing i ditt köksarbete.

Infino

Blanco Classic Neo 5 S är utrustad med Infino, vilket är en innovativ teknologi som ger dig en slät övergång mellan diskbänk och diskho. Detta skapar en modern och sofistikerad look samtidigt som det underlättar rengöring och underhåll.

Vändbar

Med möjligheten att vara vändbar kan du anpassa diskbänken efter dina behov och kökslayout. Du kan enkelt välja om du vill ha diskhon på vänster eller höger sida, vilket ger dig större flexibilitet och funktionalitet i ditt köksarbete.

Plastbräda

Blanco Classic Neo 5 S levereras med en praktisk plastbräda som kan användas som arbetsyta eller för att skydda diskbänken. Plastbrädan är både funktionell och tålig, vilket gör den perfekt för dina köksbehov.

Med Blanco Classic Neo 5 S får du en stilren och praktisk diskbänk som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Oavsett om du ska diska, laga mat eller förbereda mat, kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och elegant partner i ditt köksarbete.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 5 S (524023)
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: