• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - infällt handfat llr102-2

PRODUKTKOD: LLR102-2

3 303,00 kr

Spara 15%

2 807,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - alba - infällt handfat llr102-2

Detta eleganta infällda handfat från Smeg i modellen Alba är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Tillverkat i rostfritt stål ger det en modern och tidlös finish till ditt badrum.

Rostfri konstruktion

Handfatet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål som ger det en robust och hållbar struktur. Detta material är känt för sin motståndskraft mot rost och korrosion, vilket gör handfatet långvarigt och enkelt att rengöra.

Tillgängliga färger

Detta handfat är tillgängligt i tre olika färger - krom, blank och rostfri. Du kan välja den som bäst matchar resten av ditt badrumsinredning och ger en enhetlig look.

Förborrat hål för blandare

Handfatet är utformat med fokus på flexibilitet och anpassning. Det har dock inget förborrat hål för blandare, vilket ger dig frihet att välja den typ av blandare och design som passar dig bäst. Du kan enkelt montera blandaren på önskad plats.

Sammanfattningsvis ger Smeg - alba - infällt handfat llr102-2 dig en elegant och stilsäker lösning för ditt badrum. Den rostfria konstruktionen och tillgängliga färgalternativ gör det till ett smart val för alla som önskar ett hållbart och vackert handfat i sitt badrum.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Funktioner
Rostfri

16 Produkter från samma kategori: