• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 8 kaffe

PRODUKTKOD: 516891

3 676,00 kr

Spara 15%

3 124,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 790 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia ii 8 kaffe

En perfekt kombination av stil och funktionalitet

När det kommer till köksutrustning är Blanco axia ii 8 kaffe det perfekta valet för dig som söker både hög kvalitet och stil. Denna köksvask är utformad med noggrannhet och precision för att passa in i ditt kök och erbjuda en mängd användbara funktioner.

Hög kvalitet och hållbart material

Blanco axia ii 8 kaffe tillverkas av Silgranit, vilket är en form av granit som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Med sin breda yta på 790 mm erbjuder denna köksvask generöst utrymme för att hantera alla dina hushållsuppgifter.

En snygg färg för alla inredningar

Blanco axia ii 8 kaffe finns tillgänglig i en elegant brun nyans, som ger en sofistikerad touch till ditt kök. Denna färg är ett utmärkt val för att komplettera olika färgscheman och köksinredningar.

Praktiska funktioner

Blanco axia ii 8 kaffe är utformad med två diskhoar, vilket ger dig möjligheten att smidigt hantera olika arbetsmoment samtidigt. Detta är särskilt praktiskt om du till exempel behöver förbereda mat samtidigt som du diskar.

Köksvasken har också ett förborrat hål för blandare, vilket underlättar installationen och ger dig möjlighet att anpassa vaskens utseende med en valfri blandare.

Enkel installation

Blanco axia ii 8 kaffe kan enkelt installeras som en nedfälld eller infälld vask, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina behov och köksdesign. Monteringen är smidig och gör att du snabbt kan använda vasken.

Sammanfattningsvis är Blanco axia ii 8 kaffe den perfekta köksvasken för dig som söker en kombination av stil och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, kommer i en vacker brun färg, har två diskhoar och levereras med praktiska funktioner. Oavsett om du använder den för matlagning eller diskning kommer Blanco axia ii 8 kaffe definitivt att vara en tilltalande och användbar del av ditt kök.

Mått
Bredd
790 mm
Specifikationer
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: