• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s grå aluminium vänster låda med tillbehör

PRODUKTKOD: 516551

6 662,00 kr

Spara 15%

5 662,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Porslin/Keramik

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axon II 6 S - Grå Aluminium Vänster Låda med Tillbehör

Översikt

Blanco Axon II 6 S är en stilren och funktionell avrinningsyta tillverkad i rostfritt stål. Med sitt eleganta grå aluminiumutförande kommer den att bli en snygg och praktisk tillägg till ditt kök. Den har två hoar och levereras med en rad tillbehör för ökad funktionalitet.

Funktioner

- Bredd: 1000 mm - perfekt för stora kök och mycket utrymme för matlagning och diskning. - Avrinningsyta: Den har en rymlig avrinningsyta som gör det enkelt att torka av och rengöra. - Material: Tillverkad i högkvalitativt porslin/keramik för långvarig hållbarhet och elegant design. - Tillgängliga färger: Kommer i en sofistikerad grå färg som kommer att passa perfekt in i ditt köksinredning och komplettera din stil. - Antal hoar: Har två hoar för att erbjuda mer flexibilitet när det gäller diskning och matlagning. - Montering: Kan monteras nedfälld eller infälld, vilket ger flera alternativ för att passa dina behov och preferenser. - Förborrat hål för blandare: Förberedd med ett förborrat hål för en blandare, vilket gör installationen enklare och bekvämare.

Tillbehör

Blanco Axon II 6 S levereras med ett antal användbara tillbehör för att göra din diskning och matlagning ännu smidigare och effektivare. Dessa inkluderar: - Diskmedelspump: En praktisk pump för att enkelt dosera diskmedel och hålla diskbänken ren och organiserad. - Sil: En sil som vilar på nedre kanten av hoarna för att filtrera bort matrester och skräp, vilket håller avrinningsytan ren och stoppar avloppet från att bli igentäppt. - Handdukshållare: En praktisk hållare för att hålla dina handdukar nära till hands och välorganiserade.

Sammanfattning

Med Blanco Axon II 6 S får du en elegant och praktisk avrinningsyta som kommer att bli en central del av ditt kök. Med sina funktionella egenskaper och tillbehör, kommer den att göra diskningen och matlagningen så mycket enklare och mer effektiv. Dess grå aluminiumutförande och högkvalitativa material gör den till en högst attraktiv och hållbar produkt för ditt kök.
Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Grå, Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: