• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos 6s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521416

3 059,00 kr

Spara 15%

2 600,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Favos 6S Vit utan Automatisk Propp

En elegant diskbänk med funktionell design

Blanco Favos 6S är en stilren och praktisk diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Dess rektangulära form ger en modern och elegant touch till din arbetsyta. Med en längd på 860 mm och en djup på 435 mm är den idealisk för de flesta köksutrymmen. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd.

Funktioner och egenskaper

Blanco Favos 6S har en unik design med 1,5 hoar, vilket ger flexibilitet och funktionalitet. Det finns också en förberedd hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare. Diskbänken är också vändbar, vilket betyder att du kan välja om du vill ha hoar på vänster eller höger sida.

En annan praktisk funktion är att diskbänken kan monteras på två sätt - antingen genom att infällas eller underlimmas. Detta ger dig möjlighet att anpassa installationen efter dina behov och preferenser.

Passar olika köksutrymmen

Blanco Favos 6S är utformad för att passa skåp med en bredd på minst 600 mm. Detta gör det till en mångsidig och användarvänlig diskbänk som kan installeras i de flesta köksmiljöer.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Blanco Favos 6S en sofistikerad och praktisk diskbänk som ger funktionalitet och stil till ditt kök. Med sin rektangulära form, slitstarkt silgranitmaterial och flexibla monteringsalternativ är det den perfekta lösningen för alla köksutrymmen. Dra nytta av dess unika egenskaper och njut av bekvämligheten med en Blanco diskbänk.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favos 6 S (521416)
Märke
Blanco
Mått
Djup
435.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Längd
860.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: