• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s compact pearl grey med automatisk stoppare

PRODUKTKOD: 520576

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Njut av stil och funktionalitet med Blanco Metra 6 S Compact Pearl Grey med automatisk stoppare

Blanco Metra 6 S Compact Pearl Grey med automatisk stoppare är den perfekta tillägget till ditt kök. Denna diskbänk kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt och kommer att bli en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för ditt kök.

Förstklassigt material

Den här diskbänken är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt material som kallas Silgranit. Silgranit är känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att diskbänken kommer att se snygg och fräsch ut under lång tid framöver.

Färg och form

Blanco Metra 6 S Compact Pearl Grey kommer i en elegant och modern grå färg som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Med sin rektangulära form och kompakta storlek blir den en platsbesparande lösning som ändå erbjuder tillräckligt med utrymme för att göra köksarbetet lättare och mer bekvämt.

Funktionella egenskaper

Blanco Metra 6 S Compact Pearl Grey är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den utan att behöva använda en propp. Detta sparar tid och gör det enkelt att hålla rent och ordnat.

Installation och anpassning

Den här diskbänken kan enkelt installeras genom infällnad eller underlimning, och den är också vändbar vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och köksdesign. Med en låddjup på 190.0 mm finns det gott om utrymme för att förvara och diska stora köksredskap.

Slutsats

Blanco Metra 6 S Compact Pearl Grey med automatisk stoppare är den ultimata lösningen för dig som vill ha en stilren och funktionell diskbänk i ditt kök. Med sitt hållbara material, eleganta design och praktiska funktioner kommer denna diskbänk att bli en oumbärlig del av ditt kök och underlätta alla dina köksaktiviteter.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (520576)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: