• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 8-if med automatisk propp

PRODUKTKOD: 519711

4 972,00 kr

Spara 15%

4 226,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos 8-IF med automatisk propp

Den Blanco Lantos 8-IF diskhon är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är perfekt för att uppdatera ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner är den både snygg och funktionell.

Färg

Hon är tillgänglig i en vacker rostfri stålfinish, vilket ger en modern och stilren look till ditt kök.

Material

Diskhon är tillverkad av robust och hållbart rostfritt stål av hög kvalitet. Detta material är känt för sin motståndskraft mot fläckar, korrosion och repor, vilket gör att din diskho kommer hålla sig vacker och i gott skick under lång tid.

Typ

Blanco Lantos 8-IF är en diskho med två hoar. Den dubbla hons design gör att du kan hantera två separata diskar samtidigt, vilket gör diskningen och förberedelserna enklare och mer effektiva.

Montering

Hon kan monteras på tre olika sätt: infällt, planlimmat eller underlimmat. Detta ger dig flexibilitet att välja den monteringsstil som passar bäst för ditt kök och din designvision.

Låddjup

Med ett låddjup på 160,0 mm ger Blanco Lantos 8-IF dig tillräckligt med utrymme för att effektivt organisera och förvara dina köksredskap och diskaccessoarer.

Märke och modell

Hon kommer från det välkända varumärket Blanco och modellen heter Lantos 8-IF (519711). Med sin pålitliga konstruktion och höga kvalitet kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar diskho som kommer att ge dig många års användning.

Funktioner

  • - Automatisk propp: Diskhon kommer med en praktisk automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla upp hoarna med vatten och tömma dem när du är klar med diskningen.
  • - Hål för blandare: Diskhon är utrustad med ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera en passande blandare för din diskhon.
  • - Vändbar: Diskhon kan vändas, vilket ger dig flexibilitet att placera och anpassa den efter ditt kökslayout och behov.

Med Blanco Lantos 8-IF diskho med automatisk propp får du en elegant och funktionell lösning för ditt kök som kommer att göra diskningen och förberedelserna mycket enklare och trevligare. Med sin höga kvalitet och smarta design är den ett utmärkt val för att uppgradera ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Lantos 8-IF (519711)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: