• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 8 s jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519702

5 529,00 kr

Spara 15%

4 699,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 8 S Diskbänk - Funktioner och Egenskaper

Blanco Sona 8 S diskbänken är en stilren och högkvalitativ diskbänk för köket. Den erbjuder en rad imponerande funktioner som gör den till den perfekta lösningen för dina behov. Nedan följer en beskrivning av dess viktigaste egenskaper:

Färgval

Blanco Sona 8 S finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Detta gör det enkelt för dig att hitta en färg som passar perfekt in i ditt kök.

Material

Blanco Sona 8 S är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Detta material är hållbart, reptåligt och tåligt mot vätskor och livsmedel. Det ger en vacker och elegant yta som är enkel att rengöra och behåller sin skönhet under lång tid.

Montering

Blanco Sona 8 S är avsedd för underlimning, vilket ger en sömlös och diskret installation i köksbänken. Detta ger en stilren och enhetlig look i köket och är perfekt för dig som vill ha en diskbänk som smälter in i bakgrunden.

Dimensioner

Blanco Sona 8 S har en längd på 1160.0 mm och en djup på 500.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk med lätthet.

Håldesign

Blanco Sona 8 S kommer utan ett hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den exakta typen av blandare du önskar. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter dina behov.

Vändbar

Blanco Sona 8 S är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med vattenavloppet på antingen höger eller vänster sida. Detta gör det enkelt att anpassa diskbänken efter kökets layout och din personliga preferens.

Skåpsbredd

Blanco Sona 8 S kräver en minsta skåpsbredd på 800.0 mm för montering. Detta gör den mycket mångsidig och kan passa i de flesta typer av köksinredning.

Lätt att installera och underhålla

Blanco Sona 8 S är enkel att installera och kräver minimalt underhåll. Dess Silgranit-material gör det enkelt att rengöra och behålla den fräsch och glänsande. Diskbänken är designad för att hålla och behålla sin kvalitet under lång tid.

Blanco Sona 8 S diskbänk är en pålitlig och estetiskt tilltalande lösning för ditt kök. Dess användbara egenskaper, tillsammans med sitt stilrena utseende och högkvalitativa material, gör den till ett utmärkt val för alla kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 8 S (519702)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Ja
Montering
Underlimning
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: