• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s-f silgranit puradur jasmin reversibel, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas

PRODUKTKOD: 523530

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Axia III XL 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Reversibel, Automatisk Stoppare, Infino, Bord Vitt Glas

Denna diskbänk från Blanco är perfekt för att ge ditt kök både funktion och stil. Med en längd på 990.0 mm och djup på 500.0 mm är den tillräckligt rymlig för att rymma alla dina diskbehov.

Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, är denna diskbänk både hållbar och lätt att rengöra. Silgranit ger också en snygg och modern touch till ditt kök.

Diskbänken har en rektangulär form och är utrustad med en ho. Med en automatisk stoppare kan du enkelt tömma diskvattnet utan att behöva använda en propp. Dessutom har den en infino avlopp i en snygg vit glasfinish, vilket ger en elegant touch till designen.

En av de stora fördelarna med denna diskbänk är att den är vändbar, vilket innebär att du kan installera den med hoen på vänster eller höger sida beroende på dina behov och kökets layout.

Blanco Axia III XL 6 S-F passar perfekt för planlimning eller underlimning. Med en minimal skåpsbredd på 600.0 mm kan den passa de flesta standardköksskåp.

Denna diskbänk är också utformad med ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa din diskbänk efter dina behov och stilpreferenser.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Axia III XL 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Reversibel, Automatisk Stoppare, Infino, Bord Vitt Glas en perfekt kombination av funktionalitet och estetik för ditt kök. Med sin högkvalitativa konstruktion och stilrena design är den ett utmärkt val för alla köksprojekt.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S-F (523530)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: