• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic pro 6 s-if polerat stål vändbar, automatisk stoppare, infino, stål avlopp

PRODUKTKOD: 523665

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 170.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Pro 6 S IF Diskbänk - Funktioner och fördelar

Design och färgalternativ

Blanco Classic Pro 6 S IF är en stilfull och elegant diskbänk tillverkad av rostfritt stål. Den är tillgänglig i ett brett utbud av färger, inklusive Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige, vilket ger dig möjligheten att välja den färg som bäst matchar din köksinredning och personliga stil.

Funktionell design och storlek

Med sina generösa dimensioner på 1000.0 mm i längd och en djup på 510.0 mm, erbjuder Blanco Classic Pro 6 S IF tillräckligt med utrymme för att hantera även de största köksbehoven. Diskbänken har också en unik design med 1.5 hoar, vilket ger dig extra flexibilitet när du arbetar med disken.

Multipel monteringsalternativ

Blanco Classic Pro 6 S IF diskbänk kan monteras på flera olika sätt för att passa din köksdesign. Du kan välja mellan infällnad, planlimning eller underlimning, vilket ger dig möjligheten att skapa den perfekta estetiken för ditt kök.

Vändbar och enkel att använda

Denna diskbänk är vändbar och kan installeras både för vänsterhänta och högerhänta användare. Detta gör det enkelt och bekvämt att använda diskbänken oavsett vilket håll du föredrar.

Tilläggsfunktioner

Blanco Classic Pro 6 S IF diskbänk har flera smarta tilläggsfunktioner för att underlätta din diskupplevelse. Den är utrustad med automatiska stoppare för smidig hantering av avloppsvatten. Den har också en INFINO avloppssystem som ger högsta möjliga kapacitet och flexibilitet i hanteringen av avloppet.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Classic Pro 6 S IF diskbänk en kombination av funktionalitet och estetik. Med sitt rostfria stålmaterial, olika färgalternativ och praktiska funktioner är denna diskbänk perfekt för att skapa en stilfull och funktionell köksmiljö.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic Pro 6 S IF (523665)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
170.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: