• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400/400-if

PRODUKTKOD: 517258

6 223,00 kr

Spara 15%

5 289,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 865 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 400/400-if

Allmän information

Namnet på denna produkt är Blanco zerox 400/400-if. Den har en imponerande bredd på 865 mm och är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den en modern och ren look som kommer att passa perfekt i både köket och tvättstugan.

Funktioner

Denna produkt är utrustad med två hörnhoar, vilket gör den idealisk för användning i större kök där det kan vara mycket disk att hantera. Den kan enkelt monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller design och installation.

En annan användbar funktion är att Blanco zerox 400/400-if har förborrade hål för blandare. Detta betyder att du enkelt kan installera en blandare för att göra din diskupplevelse ännu bekvämare och effektivare.

Material och färgalternativ

Denna produkt är tillverkad av stål av hög kvalitet, vilket garanterar dess hållbarhet och långvariga användning. Du kan välja mellan olika färgalternativ som inkluderar krom, blank och rostfritt stål samt satin finish, vilket ger dig möjlighet att anpassa din produkt till din köksinredning.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 400/400-if en praktisk och stilfull diskho i rostfritt stål. Med sina funktioner som två hörnhoar, monteringsalternativ och förborrade hål för blandare erbjuder den en perfekt lösning för dina behov i köket eller tvättstugan. Välj din favoritfärg och njut av en produkt av högsta kvalitet som kommer att göra din diskupplevelse enklare och mer effektiv.

Mått
Bredd
865 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: