• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lemis 8 s-if slät stål vändbar

PRODUKTKOD: 523036

5 985,00 kr

Spara 15%

5 087,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2
  • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lemis 8 S-IF slät stål vändbar - En produktbeskrivning

Blanco Lemis 8 S-IF är en elegant och mångsidig diskbänk som är tillgänglig i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Med en djup på 500.0 mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera dina köksbehov.

Material och konstruktion

Blanco Lemis 8 S-IF är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en attraktiv estetik. Diskbänken har en rektangulär form och kan enkelt monteras i ett infällt läge. Ett hål för blandaren finns tillgängligt för att underlätta installationen.

Funktioner

Denna modell av Blanco Lemis 8 S-IF är utrustad med två hoar, vilket gör den idealisk för kök med hög aktivitet. Den har också en generös skåpsbredd på minst 800.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att passa in i de flesta kökslayouter.

Vändbarhet

Trots att denna modell inte är vändbar, kan du fortfarande välja mellan olika färger för att matcha din köksinredning och personliga preferens. Oavsett om du föredrar en mer diskret färg eller en iögonfallande nyans, kommer du att kunna hitta en Blanco Lemis 8 S-IF som passar dina behov.

Välj Blanco Lemis 8 S-IF slät stål vändbar diskbänk för att erhålla både funktionalitet och stil i ditt kök. Den hållbara rostfria stålkonstruktionen garanterar långvarig användning, medan det breda utbudet av färger gör att du kan hitta den perfekta matchningen för din inredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lemis 8 S IF (523036)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Montering
Infällnad
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
2
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: