• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u silgranit puradur pearl grey, infino

PRODUKTKOD: 523445

6 723,00 kr

Spara 15%

5 714,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 700-U Silgranit Puradur Pearl Grey, InFino

Färg: Grå

Blanco Subline 700-U diskho i färgen Pearl Grey erbjuder en elegant och modern touch till ditt kök. Den gråa färgen passar perfekt in i de flesta köksdesigner och ger ett stilfullt utseende.

Material: Silgranit

Denna diskho är tillverkad av det exklusiva materialet Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Silgranit är också mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det till det perfekta valet för en diskho som används dagligen.

Typ: Diskhoar

Blanco Subline 700-U är en diskho av hög kvalitet som erbjuder både funktionalitet och stil. Med sin rektangulära form ger den gott om utrymme för att tvätta och rengöra köksredskap och disk.

Längd: 730.0 mm

Med en längd på 730 mm är denna diskho perfekt för medelstora kök. Den erbjuder tillräckligt med utrymme för att hantera större köksredskap och tallrikar med lätthet.

Antal hoar: 1

Blanco Subline 700-U har en ensam diskho, vilket ger enkelhet och praktisk användning. En diskho ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och rengöra allt från tallrikar till kastruller.

Montering: Underlimning

Denna diskho är designad för underlimningsinstallation, vilket ger ett snyggt och elegant utseende till ditt kök. Underlimning innebär att diskhon monteras under bänkskivan, vilket ger en smidig och sömlös look.

Låddjup: 190.0 mm

Med en låddjup på 190 mm erbjuder Blanco Subline 700-U tillräckligt med utrymme för att tvätta och rengöra även större köksredskap och kastruller utan problem.

Märke: Blanco

Blanco är ett känt och respekterat märke inom köksprodukter och diskhoar. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och stilrena design.

Modellnamn: Blanco Subline 700-U (523445)

Modellnamnet för denna diskho är Blanco Subline 700-U (523445). Det är ett pålitligt och populärt val bland köksrenoverare och heminredningsentusiaster.

Form: Rektangulär

Den rektangulära formen på Blanco Subline 700-U ger en modern och stilren look till köket. Den passar perfekt in i de flesta köksdesigner och ger en snygg och elegant touch.

Hål för blandare: Nej

Denna diskho är inte utrustad med något hål för en blandare. Den är utformad för att enkelt kunna användas med en separat blandare som monteras på bänkskivan.

Antal hål för blandare: 0

Det finns inga förinstallerade hål för blandare på Blanco Subline 700-U. Det ger dig friheten att välja och installera en separat blandare enligt dina egna preferenser.

Vändbar: Nej

Blanco Subline 700-U diskho är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan monteras på ett sätt. Detta garanterar att diskhon passar perfekt in i ditt kök och ger en optimal användarupplevelse.

Skåpsbredd (min): 800.0 mm

Denna diskho är utformad för att passa in i ett köksskåp med en minsta bredd på 800 mm. Detta säkerställer att diskhon passar perfekt och ger en enhetlig och snygg look till ditt kök.

Sammanfattningsvis kombinerar Blanco Subline 700-U Silgranit Puradur Pearl Grey, InFino både funktionalitet och stil. Med sin hållbara Silgranit-material, praktiska design och eleganta utseende är denna diskho ett utmärkt val för alla kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 700-U (523445)
Mått
Längd
730.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: