• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 jasmin

PRODUKTKOD: 513270

8 754,00 kr

Spara 15%

7 440,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 Jasmin

Funktioner och specifikationer

Blanco Metra 9 Jasmin är en praktisk och elegant diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sina funktionella egenskaper och stilrena design är den en perfekt lösning för att göra ditt kök både vackert och funktionellt.

Material och konstruktion

Diskbänken är tillverkad av hållbart och tåligt material kallat Silgranit. Detta material är känt för sin motståndskraft mot fläckar och repor, vilket gör det idealiskt för ett köksmiljö. Metra 9 Jasmin är utformad i en rektangulär form och har en elegant jasminfärg som passar väl in i de flesta köksinredningar.

Antal hoar och montering

Metra 9 Jasmin har en och en halv ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera disken på ett effektivt sätt. Diskbänken kan monteras både som en infällnad eller underlimning, vilket ger dig valmöjligheter när det gäller installationen. Det är också viktigt att notera att diskbänken har ett hål för att installera en blandare.

Storlek och skåpsbredd

Med en längd på 860 mm och ett djup på 500 mm är Blanco Metra 9 Jasmin en bästa storleken för de flesta kök. För att säkerställa korrekt installation bör skåpet där diskbänken ska sättas in ha en bredd på minst 900 mm.

Sammanfattning

Blanco Metra 9 Jasmin är en elegant och funktionell diskbänk som är tillverkad av hållbart Silgranit material. Dess rektangulära form och jasminfärg ger en touch av stil till ditt kök. Med en och en halv ho har du gott om utrymme att ta hand om disk och monteringsflexibiliteten gör det enkelt att anpassa installationen. Med dess perfekta storlek passar bänken väl in i de flesta kök. Förbättra ditt kök med Blanco Metra 9 Jasmin och njut av både skönhet och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 9 (513270)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: