• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 6 silgranit puradur antracyt

PRODUKTKOD: 519638

4 365,00 kr

Spara 15%

3 710,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt - Diskho

Du behöver en hållbar och elegant diskho för ditt kök? Då är Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt det perfekta valet. Denna diskho har en vacker grå färg och en rektangulär form, vilket ger den en modern och stilren design.

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt är tillverkad av högkvalitativt Silgranit Puradur-material. Detta material är starkt och tåligt, vilket gör det motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att denna diskho kommer hålla i många år framöver.

Funktioner:

Färg:

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt har en elegant grå färg som passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Den ger ett modernt och stiligt utseende till ditt kök.

Djup:

Denna diskho har en djup på 510.0 mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och tvätta även stora kastruller och grytor.

Antal hoar:

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt har en ho, vilket passar perfekt för de flesta kök. Den ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina köksuppgifter.

Låddjup:

Diskhon levereras med en låd med ett djup på 200.0 mm. Detta ger dig extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla ditt kök organiserat.

Märke:

Blanco är ett välkänt och pålitligt märke inom diskhon. Med deras fokus på kvalitet och hållbarhet kan du vara säker på att du får en högpresterande produkt.

Modellnamn:

Denna diskho har modellnamnet Blanco Naya 6 (519638). Det är en populär och omtyckt modell som uppskattas för sin eleganta design och pålitliga prestanda.

Hål för blandare:

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt är utrustad med ett hål för blandare. Detta gör det enkelt att installera en blandare och göra ditt kök komplett.

Skåpsbredd (min):

För att installera denna diskho behöver du ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Det är viktigt att mäta din skåpsbredd innan du köper diskhon för att säkerställa en smidig installation.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Antracyt allt du behöver i en diskho. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den både funktionell och estetiskt tilltalande. Du kan vara säker på att denna diskho kommer att vara en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Naya 6 (519638)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
615.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: