• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 40 s komora lewa

PRODUKTKOD: 511125

5 529,00 kr

Spara 15%

4 699,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic 40 S

Alla färger och materialalternativ

Blanco Classic 40 S finns i ett brett urval av färger och material för att passa olika köksstilar och preferenser. Välj mellan färgerna Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige för att matcha din diskbänk med resten av köket. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och en snygg finish.

Enkel och smidig installation

Blanco Classic 40 S är utformad för enkel installation i ditt kök. Med en bredd på 780 mm och en djup på 510 mm passar den perfekt i de flesta köksskåp med en minimibredd på 400 mm. Diskbänken kommer med ett hål för blandaren, vilket gör installationen ännu enklare. Samtidigt erbjuder den en praktisk och funktionell design som passar perfekt för alla dina köksbehov.

Elegant och tidlös design

Blanco Classic 40 S har en rektangulär form som ger den en elegant och tidlös design. Dess enkla och stilrena utseende gör den till en perfekt passform för vilket kök som helst. Den har också en imponerande djup på 175 mm, vilket ger gott om plats för att tvätta och hantera disk.

Högkvalitativt och hållbart material

Blanco Classic 40 S är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar robusthet och hållbarhet. Denna materialval ger inte bara en stilren finish, utan är också lätt att rengöra och motståndskraftig mot fläckar och repor. Diskbänken behåller sin glans och kvalitet även efter långvarig användning.

Perfekt för alla dina köksbehov

Med en ho och ett hål för blandaren erbjuder Blanco Classic 40 S allt du behöver för att hantera din disk. Den är perfekt för att tvätta och skölja tallrikar, kastruller, bestick och mer. Med dess praktiska och funktionella design får du en elegant och tålig diskbänk i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic 40 S (511125)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm

16 Produkter från samma kategori: