• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 6 silgranit kaffe vändbar

PRODUKTKOD: 521375

3 443,00 kr

Spara 15%

2 926,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 616.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Nova 6 Silgranit Kaffe Vändbar

Blanco Nova 6 Silgranit Kaffe Vändbar är en elegant diskho med en unik design och hög kvalitet. Denna diskho har en brun färg som ger en varm och stilfull känsla i köket. Med en djup på 500.0 mm har den gott om utrymme för att hantera stora mängder disk.

Blanco Nova 6 Silgranit Kaffe Vändbar är tillverkad av silgranit, vilket är ett mycket hållbart och tåligt material. Det är beständigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör det perfekt för daglig användning i köket. Silgranit ger även diskhon en vacker, slät yta som är enkel att rengöra.

Denna diskho har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksdesigner. Den är utrustad med ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera en blandare för att underlätta matlagning och diskning.

En av de unika funktionerna hos Blanco Nova 6 Silgranit Kaffe Vändbar är dess vändbara design. Detta innebär att du kan placera diskhon i önskad riktning, antingen med hoarna på höger sida eller vänster sida. Detta ger dig flexibilitet vid installationen för att skapa den bästa konfigurationen för ditt kök.

Diskhon är avsedd för infällnad eller underlimning, vilket ger dig möjlighet att integrera den sömlöst i din köksbänk. Med ett låddjup på 190.0 mm kan du enkelt hantera både små och stora vattenmängder.

Blanco Nova 6 Silgranit Kaffe Vändbar är tillverkad av det välkända varumärket Blanco, som är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter för köket. Med modellnummer 521375 är detta en pålitlig och stilren diskho som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Nova 6 (521375)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
616.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: