• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 6 s-f keramisk puraplus vit glans vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522270

10 956,00 kr

Spara 15%

9 312,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 976.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 486.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Identico 6 S-F Keramisk PuraPlus Vit Glans Vändbar, Automatisk Stoppare, Infino

Den Blanco Identico 6 S-F är en imponerande keramisk diskbänk som kommer att bli perfekt för ditt kök. Med sin eleganta design och högkvalitativa material kommer den att ge din arbetsyta en stilfull touch.

Material och design

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket gör den mycket hållbar och tålig. Den har en vacker vit glansig yta som kommer att komplettera det moderna utseendet på ditt kök. Dess rektangulära form ger en slät och stilren look.

Funktioner

En av de unika egenskaperna hos Blanco Identico 6 S-F är dess vändbara design, vilket innebär att du kan installera den på olika sätt för att passa dina behov och kökets layout. Det gör det också lättare att anpassa den till din personliga preferens.

Denna diskbänk är också utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den när du behöver det. Den har också en InFino-avloppsteknik som effektivt förhindrar igensättning i avloppet och ger en jämnare vattenflöde.

Montering och mått

Blanco Identico 6 S-F är avsedd för planlimning, vilket ger en sömlös och elegant installation på köksbänken. Den har en längd på 976 mm och en djup på 486 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att arbeta med. Den kan monteras på ett skåp med en bredd på minst 600 mm.

Sammanfattningsvis är Blanco Identico 6 S-F en imponerande keramisk diskbänk som kombinerar stil och funktion. Dess vändbara design, automatiska stoppare och InFino avloppsteknik gör den till ett utmärkt val för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idento 6 S-F (522270)
Märke
Blanco
Mått
Djup
486.0 mm
Längd
976.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Keramik
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: